fbpx

Hotel Golden Park – Budapest

Hotel Golden Park

Përmbledhje
E vendosur në Budapest, Novum Hotel Golden Park Budapest është një makinë e lehtë nga Hosok tere dhe Buda Castle. Komoditetet e shumta që ky hotel elegant ka për të ofruar përfshijnë një pritje 24-orëshe, një anije aeroporti dhe një sauna.

Novum Hotel Golden Park Budapest ofron një portier, ruajtje valixhesh dhe një tavolinë me qira makinash. Për më tepër, stafi shumëgjuhësh është në dispozicion për të ofruar ndihmë. Një tavolinë turne është në shtëpi dhe Keleti Palyaudvar Metro Station është një minutë në këmbë larg, duke e bërë të lehtë për mysafirët për të zbuluar zonën lokale dhe atraksionet e saj.

Hoteli përmban dhoma projektimi të pajisura me tharëse flokësh, kanale kabllore / satelitore dhe ngrohje. Ata janë të ajrit të kondicionuar dhe të ofrojë një zonë të shtrojë, një vaskë dhe një banjo private.

Restoranti në shtëpi i Novum Hotel Golden Park Budapest është një mundësi e përshtatshme për ata që dëshirojnë të darkojnë brenda. Çdo mbrëmje, të ftuarit janë të mirëpritur të pushojnë në një bar komod të rri kot.

Hoteli është një vend i përshtatshëm për të zbuluar Shtëpinë e Operas të Hungarisë, Ishullin Margaret dhe Ndërtesën e Parlamentit Hungarez, si dhe gjithçka që zona lokale ofron. Keleti palyaudvar është vetëm një shëtitje dy-minutëshe, duke lidhur mysafirët me pjesën tjetër të Qytetit.

Check in
2:00 PM

Check out
11:00 AM