fbpx

Hotel lebua at State Tower (The World’s First Vertical Destination)

Hotel lebua at State Tower (The World’s First Vertical Destination)

lebua në State Tower (Destinacioni i Parë Vertikal i Botës)
Hoteli është një makinë 10-minuta në Emporium dhe Departamentin e Departamentit Emquartier. Qendra Ndërkombëtare e Tregtisë dhe Ekspozitës në Bangkok BITEC është 9.7 km nga prona, ndërsa Aeroporti Suvarnabhumi ndodhet 28 km larg.

Dhomat në Marriott Sukhumvit janë të mobiluara me stil me dekor bashkëkohor. Çdo dhomë është e pajisur me një TV LED, një minibar dhe një kuti të depozitave të sigurisë. Ajo gjithashtu vjen me objektet hekurosje. Objektet e dushit janë të përfshira në një banjo en suite.

Stafi në tavolinë para 24 orësh mund të ndihmojë mysafirët me këmbimin e monedhës dhe ruajtjen e bagazhit. Hoteli është i pajisur gjithashtu me një palestër, një qendër biznesi dhe takime.

Guests mund të gëzojnë enët ndërkombëtare dhe lokale Thai gjatë gjithë ditës në 57th Street. Room Grill Room and Bar, një restorant i vlerësuar me çmime, shërben specialitete të pjekura në skarë gjatë orëve të darkës. Pije ofrohen në Lobby Lounge dhe Octave Bar dhe Lounge. Për pasta dhe kafe, të ftuarit mund të drejtohen te Kompania e ëmbëlsirave me çokollatë. Shërbimi në dhomë është në dispozicion.