fbpx

Hotel Balloon Cave – Cappadocia

Hotel Balloon Cave Cappadocia

Përmbledhje

Hotel Balloon Cave në Goreme ofron strehim me një pishinë të hapur sezonale, një bar dhe një tarracë. Ndër objektet e kësaj prone janë një restorant, një tavolinë para 24 orësh dhe shërbim në dhomë, së bashku me WiFi falas në të gjithë pronën. Hoteli ka dhoma familjare.

Dhomat në hotel janë të pajisura me një TV. Në Balloon Cave Hotel dhomat kanë ajër të kondicionuar dhe një banjo private.

Një mëngjes à la carte është në dispozicion çdo mëngjes në akomodim.

Urgup është 8 km nga Balloon Cave Hotel, ndërsa Nevsehir është 10 km nga prona.