fbpx

79€ – Skijim Në Mavrovë – Hoteli dhe njëra nga 3 Paketat

Mavrova, një nga luginat më të bukura malore.

Së bashku me liqenin dhe malin Bistra, ndodhet në pjesën perëndimore të Maqedonisë, vetëm një orë me makinë nga kryeqyteti Shkupi. Misterioze dhe romantike, e strehuar nga kodrat e larta të malit të Korabit, rajoni i Mavrovës ishte i famshëm ndër shekuj, nga mikpritja e bujtinave të saj të njohura në të kaluarën dhe nga qendra e skijimit Mavrova sot.

❄️GO to Mavrovë – për vetëm 79€ Hoteli dhe njëra nga 3 Paketat

Shpjegim: Çmimi i ofertës përmban akomodimin 1 natë (varësisht cilin e përzgjedhni nga 3 hotelet dhe një nga 3 llojet e paketave që i shihni më poshtë)

➡ Hotelet

▪️ Hotel Smarcha 79€‎ për person
▪️ Hotel Sport 79€‎ për person
▪️ Hotel Bistra 89€‎ për person

➡ 3 llojet e paketave:

1. All in one pack
🔹 Akomodimi ne hotel
🔹 Mengjesi dhe darka
🔹 Skijat + Ski Pass
🔹 SPA ne Hotel Bistra
🔹 Pishina me uje termal ne Hotel Sport

2. Profi Skier
🔹 Akomodimi ne hotel
🔹 Mengjesi dhe darka
🔹 Ski pass + extra day ski pas
🔹 SPA ne Hotel Bistra
🔹 Pishina me uje termal ne Hotel Sport

3. Winter Relax pack
🔹 Akomodimi ne hotel
🔹 Mengjesi, Dreka dhe Darka
🔹 Ski pass
🔹 SPA ne Hotel Bistra
🔹 Pishina me uje termal ne Hotel Sport

➡ Oferta përfshinë:
🔸 Hoteli
🔸 Njëra nga paketat e përzgjedhura
🔸 Femija deri 5.99 jane pa pagese
🔸 Asistencë 24/7 nga stafi ynë.

ℹ Për më shumë info dhe rezervime kontakto:
📱 049 725 726
📱 045 725 726
📱 +383 49 725 726 (Viber dhe WhatsApp)
☎️ 038 725 726
📧 info@gotravel-ks.com

📍 Rruga Hajdar Dushi nr. 32, Prishtinë (Afër shtëpisë e shëndetit,te Qafa)

#justgoandtravel #gomavrovo #gomoments #gotravel #goskiing

Gjatësia totale e 11 skilifteve dhe tre ashensorëve të karrigeve është 5.700 metra, me kapacitet prej 11.100 personash në orë. Me një infrastrukturë të tillë, është shumë e mundur të skish në një lartësi prej 1.255 deri në 1860 metra mbi nivelin e detit. Pistat e përgatitura me gjashtë ratrac janë të përshtatshme për fillestarët, skiatorët e avancuar, si dhe për profesionistët e kategorive alpine dhe nordike. Gjatësia e shtigjeve të skijimit nën ashensorët e karrigeve është 5.000 metra, dhe gjatësia e skilifteve 10.000 metra.